Karoo2 question about installing di2

A light bike doesn't replace good fitness.

Moderator: Moderator Team

Post Reply
simoncx
Posts: 223
Joined: Sun Nov 15, 2009 12:27 am

by simoncx

Has anyone run into this problem, adb.exe is running normal but for some reason but when I try to search for it nothing comes up on the list of devices attached? Karoo is showing up in file explorer and all the debuging options are turned on but for some reason adb is not finding it? Any suggeestions?

User avatar
ultimobici
in the industry
Posts: 4464
Joined: Sun Nov 21, 2004 2:45 pm
Location: Trento, Italia
Contact:

by ultimobici

Shimano withdrew support for Karoo a while ago after it was acquired by Sram.


Sent from my iPhone using Tapatalk

by Weenie


Visit starbike.com Online Retailer for HighEnd cycling components
Great Prices ✓    Broad Selection ✓    Worldwide Delivery ✓

www.starbike.com



kode54
Posts: 3769
Joined: Tue May 23, 2006 9:39 pm

by kode54

You can side load an app that allows use of viewing Di2 info. A detailed guide is on DCRainmaker’s website.
- Factor Ostro VAM Disc
- Factor LS Disc
- Specialized Aethos Disc
- Sturdy Ti Allroad Disc
- Guru Praemio R Disc


simoncx
Posts: 223
Joined: Sun Nov 15, 2009 12:27 am

by simoncx

Thank you gplama, trying to do it excalty like it shows. I can install sdk tools without a problem but when I type the command {adb.exe devices} the karoo isnt on the list. It is showing up in file explorer so the computer finds it but sdk tools doesnt for some reason. Going to try it from a different desktop and see if it works.

Post Reply